Тенис академия несебър

Нашата мисия

Ние помагаме на играчите да развият най-ефективно техниката си, да прилагат игрови тактики като целим трайно положително отношение към спорта и любов към играта!

Обучението е под формата на различни игри, в които децата усвояват технически и тактически умения !

Нашата визия

Тенисът, освен че се практикува за удоволствие, за най-малките има и възпитателен характер. Учи ги на дисциплина, уважение към противника и възпитава тяхната целеустременост, упоритост и борба за победа. Нашият екип от професионалисти има за задача да мотивира, както състезателите, така и най-малките, за постигане на крайните им цели.

Нашите треньори

Екипът на ТА „Несебър“ се състои от доказани във времето треньори. Академията обхваща всички нива на развитие на професионален, детски и хоби тенис. Екипът ни изготвя индивидуални програми за всеки състезател, организира лагери, предлага тренировки за любители. Не на последно място при нас ще откриете възможност за индивидуални и групови тренировки за деца.

Тенисът, освен че се практикува за удоволствие, за най-малките има и възпитателен характер. Учи ги на дисциплина, уважение към противника и възпитава тяхната целеустременост, упоритост и борба за победа.

Нашият екип от професионалисти има за задача да мотивира, както състезателите, така и най-малките, за постигане на крайните им цели. А защо не, следващият Григор Димитров да е възпитаник на ТА „Несебър“?

Обичате да играете тенис?